Salgs- og leveringsbetingelser

Brug af butikken:

CityELs netbutik kan ikke gøres ansvarlig for leveringstider, der ligger hos leverandøren, og kan derfor ikke gøres ansvarlig overfor eventuelt økonomisk tab eller andet.

Bestilling:

Du bruger CityELs netbutik som enhver anden netbutik. Du vælger varer, du vil købe, og derefter på Køb nu. Her bliver du guidet gennem betalingsproceduren. Du kan vælge at registrere dig som kunde i vores database, eller kun at handle som gæst. Så bliver adressen og personlige oplysninger kun gemt, til ordren er afsendt.

Indgåelse af aftale:

Aftalen på denne side indgås med Styring & Regulering v/Lars Roland Andersen - CVR nr. DK34321035.
Aftalen er gældende fra det tidspunkt du gennemfører din bestilling - Ved kortbetaling og forudbetaling sker dette først når du gennemfører betalingen.

Alle aftaler og kontrakter indgås på dansk hvis ikke andet er aftalt.

Betaling:

Der er lige nu muligt at betale med kontooverførsel, Dankort, PayPal eller MobilePay (MobilePay udbydes af Danske Bank)

Ved køb, modtager du fakturaen, og først når betalingen er registreret hos os, vil forsendelsen blive sendt. Ved kortbetaling bliver beløbet først trukket, når varen afsendes fra CityEL.

Fortrydelsesret:

Som privat forbruger har du altid 14 dages fuld returret. Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget varen. Bemærk at omkostninger ved returneringer ligger hos afsenderen. Ved erhverv/b2b tager vi kun varer retur efter forudgående aftale og fragtomkostningerne refunderes ikke.

Du skal oplyse os fortrydelsen igennem brev eller email inden rettens udløb - Det er en fordel at benytte retur-formularen, men det er dog ikke et krav. Udfyld formularen og udskriv den, og vedlæg den sammen med varerne du returnerer. Det fremmer ekspeditionstiden. Du har nu efterfølgende 14 dage til, at sende varen/varerne retur til CityEL.

Vi vil, efter loven, refundere varebeløbet og evt. fragt. Du skal bare betale fragten til CityEL. Her er det en fordel at benytte returformularen, hvor det bare koster DKK 59,00. Varerne / varen skal være forsvarligt emballeret.

Nægtelse af modtagelse:

Det er i princippet ikke nok at nægte modtagelse af en levering for at fortryde din bestilling, men vi anser dog en nægtet modtagelse som dette.

Værdiforringelse:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi vurderer værdiforringelsen ud fra varens værdi ved eventuelt videresalg.